Известие

Collapse
No announcement yet.

Днес бех на оглед....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Днес бех на оглед....

Здравейте приятели! Първо се радвам, че има форум като вашия и, че сте толкова дружелюбни, което си личи от постовете ви.

Днес загледах един паяк в Горубляне. За 96г, 2.0, 16в искат 6600.

Нормално или не незнам, но седнах в тази кола, натиснах педала на газта и вече съм доста по близо в разбиранията си към "живота"

Сеа, двигателя се държи стабилно - високи ниски обороти пробвах - няма проблем. Купето е високо от осите - радвам се и за това. Като цяло колата няма забележки освен мнооооооооооооого леки козметични.

Със сърце ще я купя, но искам да съм поне малко сигурен, че нема да ми излезе 10 000 .

Директно се отправям към потребителя proper , понеже видях че в една от темите на 5-6та страница беше предложил да иде с колега да погледнат кола.

Та колега proper, към сряда ще имам сумата, как мога да те ангажирам да идем по някое време в Горубляне и да ми помогнеш в прегледа на колата с/у заплащане разбира се.

Благодаря ви и Бог да пази буталата ни .

Офертата - http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...911&f1=details
    When a man loves a Alfa....

Поздравления за избора колега много е лачена !
    За това че ще трябва да се налеят някой и други финанси отгоре не се самнявай но това е нормално за всяка кола втора ръка ! Вече сумата зависи оттова доколко искаш да я реставрираш и промениш ! Но най-нужните ще излязат окуло 500 лв. !
    Добре правиш ,че искъш да се подсигуриш като я огледа някой който разбира от тея коли !
    Успех !
    Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

Реставрира?!

Comment

Ремонтира ,поправи , възстанови ,реставрира !
        Всяка кола врора употреба си има се нещо за поправяне !
        Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

Твърдиш, че нема да мине без допълнителни разходи....

Нека чуем чистача какво ще предложи .

Comment

Поздравления за избора на модел колега!

Утре ще мога да ти кажа дали ще съм свободен някой ден тази седмица, че ми е много натоварено.
            За пази изобщо не говорим. Така, че ако съм свободен ще я погледнем.
            Все пак огледа на место е едно, а правилния подход е да се закара до сервиз на някой от колегите, които ползваме предимно и там вече ще може 90-95% да си сигурен в диагнозата и да прецениш. Но това, като ти кажа дали ше мога ще го мислим или ако имаш ти твой майстор...

На пръв изглежда добре. Но все пак е подготвена за продажба.
            Нещата, които по снимки ми правят впечатление:
            - гюрука май е оригинален, чъпреки, че плаката е много прозрачна.....ще се види..
            - седлките са ремонтирани почти сигурно...
            - може би и корите във вратите, но не се вижда добре...
            - не виждам добре пасажерския Еърбег дали оригинално го няма, защото съм виждал и да има на фаза-1... или е шит... трябва да се огледа, както и да се види дали има датчик под седалката.

- това, което ми прави впечатление е, че е на 100'000 км само.... което звучи добре, като за продажба, но за кола на 12-13 години не е добре. Тук в БГ скачаме винаги на малкото километри, но винаги е по-добре да е на СЪОТВЕТНИТЕ км за годините и да е потдържана колата. Защо???
            Колегите от западните форуми имат една приказка:
            Ако колата е на много години и малко километри....има много голяма вероятност (не гаранция все пак!) колата да е седяла повече в сервиз или в невъзможност за каране!!!! Затова е добре да се огледа на диагностика и да се чуе двигателя....дебитомер..сичко...
            - трябва да се прегледа и задното окачване!!! Макар да му намерихме прилично евтин лек, все пак то е скъпото. Предното е ивтино.

- задължително трябва да смениш, независимо какво ти казват...всички ролки и ремъци, водна помпа...масла....да се видят свещите....но това е за всяка кола.

Това е май така по снимки.

Ще знам утре дали ще мога на место да ти помогна или мога да те свържа с колега някой...
            Утре ще знам
            Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Здравей, чистачо . Утре ще оправям парата аз. Ще съм радостен да ме придружиш средата на седмицата до автокъщата и да видиме как са нещата. "Диагностиката" по снимка ти е невероятно точна!

Мой майстор нямам, разчитам на теб да препоръчаш.

С 2 думи бих се радвал да си ментор на покупката с/у заплащане!

Comment

debelinот 2 дни карам Алфа и мога да кажа, че са страхотни автомобили купих си ГТВ и супер яко му се кефя пожелавам ти и ти да си купиш паяк и да го нагласиш и наточиш, та като те заглеждат това да те радва
                Spin City!

Comment

- трябва да се прегледа и задното окачване!!! Макар да му намерихме прилично евтин лек, все пак то е скъпото. Предното е ивтино.
                  Точно и аз това щях да кажа, защото ми направи впечетление, че задницата е малко клекнала, но това може и да се дължи на неравности там където е паркирана. Дано колата е читава и сектата да се увеличи с още една бройка .

Comment

Хубав спайдер колега поздравления а 1.8 ли е колицата
                    Alfa romeo GTVex
                    Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                    Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                    Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

за жълтия става въпрос
                      Alfa romeo GTVex
                      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Мерси . Колата е 2.0 - 155 коня.

Comment

Аз си спомням още като се регистрира тук беше обещал повече снимки:пусни ако имаш да я разгледаме.аз бях карал един 3.0 в6 спайдер голям звяр.

п.п.много е красива жълта
                          Alfa romeo GTVex
                          Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Направо страх ме хваща като гледам какви суми се дават за ремонти.

Comment

Първоначално публикувано от debelin Покажи съобщение
                              Направо страх ме хваща като гледам какви суми се дават за ремонти.
                              Страх не страх сърцето ако каже искам я:нема каде да бягаш твоя е....!?
                              Alfa romeo GTVex
                              Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Working...
                              X